Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα YM
Πιστοποίηση ISO-9001
Αριθμό μοντέλου Ym-009
Ποσότητα παραγγελίας min 10SET
Τιμή 3usd-10usd
Συσκευασία λεπτομέρειες Παλέτα
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 100000set

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Τύπος Trellis & Γκέιτς, περίφραξη, πλέγμα συνδέσεων αλυσίδων, γαλβανισμένο ένα Το PVC έντυσε ένα Ανοξείδωτ Υλικό Γαλβανισμένο καλώδιο σιδήρου, Low-Carbon καλώδιο σιδήρου, χαλύβδινο σύρμα χαμηλού άνθρακα, καλώδιο κ
Εφαρμογή Πλέγμα φρακτών, αθλητικός τομέας, σιδηρόδρομος, έξοχη εθνική οδός, περιοχή οικοδόμησης Χαρακτηριστικό γνώρισμα Εύκολα συγκεντρωμένος, Eco φιλικό, αδιάβροχος, απόδειξη αποσυνθέσεων, απόδειξη τρωκτικών
Όνομα προϊόντων 8 αδιάβροχος καυτός βυθισμένος γαλβανισμένος ντυμένος πλαστικό φράκτης συνδέσεων αλυσίδων ποδιών Συσκευασία Παλέτα
Επεξεργασία επιφάνειας PVC που ντύνεται, Galvanized+PVC που ντύνεται, καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος, καυτός-βυθισμένος Κύριο όνομα Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων

 

Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι ένας τύπος περίφραξης που αποτελείται από μια σειρά ενδασφαλίζοντας χαλύβδινων συρμάτων που υφαίνονται μαζί για να διαμορφώσουν ένα diamond-shaped σχέδιο πλέγματος. Το πλέγμα γίνεται χαρακτηριστικά από το χαλύβδινο σύρμα χαμηλού άνθρακα που έχει ντυθεί με ένα στρώμα του ψευδάργυρου για να αποτρέψει τη σκουριά και τη διάβρωση.

Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι γνωστός για τη διάρκεια, τη δύναμη, και τη δυνατότητα προσέγγισής του, που κάνει την μια δημοφιλή επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Ο φράκτης μπορεί να προσαρμοστεί για να εγκαταστήσει σχεδόν οποιαδήποτε ιδιοκτησία ή εφαρμογή, με τις επιλογές για τα διαφορετικά ύψη, τα μεγέθη πλέγματος, και τους μετρητές καλωδίων.

Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι εύκολο να εγκατασταθεί και απαιτεί την ελάχιστη συντήρηση, που κάνει την μια οικονομικώς αποδοτική επιλογή για τους ιδιοκτήτες ακινήτου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εσωκλείσει ποικίλες περιοχές, από τα κατοικημένα ναυπηγεία στις εμπορικές ιδιοκτησίες, τους αθλητικούς τομείς, και περισσότεροι. Επίσης συνήθως χρησιμοποιείται στις τοποθετήσεις υψηλής ασφαλείας, όπως οι στρατιωτικές βάσεις και οι φυλακές, λόγω της δύναμης και της μεταβλητότητάς του.

Ένα από τα βασικά οφέλη του φράκτη συνδέσεων αλυσίδων είναι η ευελιξία και το adjustability του. Το πλέγμα καλωδίων μπορεί να κοπεί εύκολα για να εγκαταστήσει οποιαδήποτε μέγεθος ή μορφή της ιδιοκτησίας, και ο φράκτης μπορεί να ρυθμιστεί στο ύψος ή το μήκος όπως απαιτείται. Αυτό το κάνει μια ευπροσάρμοστη επιλογή για τις ιδιότητες όλων των μορφών και των μεγεθών.

Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων μπορεί επίσης να προσαρμοστεί με μια σειρά των εξαρτημάτων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, όπως slats μυστικότητας, οδοντωτά - καλώδιο, και πύλες. Μπορεί να χρωματιστεί ή να ντυθεί σε ποικίλα χρώματα για να ταιριάξει με το περιβάλλουσα περιβάλλον ή την αρχιτεκτονική.

Συνολικά, ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι μια αξιόπιστη και οικονομικώς αποδοτική επιλογή για ιδιοκτησίας για μια ανθεκτική και ευπροσάρμοστη λύση περίφραξης. Η δύναμη, η ευελιξία, και η δυνατότητα προσέγγισής της το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, από κατοικημένες σε εμπορικές και βιομηχανικές τοποθετήσεις.

 

Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων έχει διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που την κάνουν μια δημοφιλή επιλογή περίφραξης για πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτου. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του φράκτη συνδέσεων αλυσίδων:

1. Διάρκεια: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι γνωστός για τη δύναμη και τη διάρκειά του. Τα ενδασφαλίζοντας χαλύβδινα σύρματα είναι υφαμένα μαζί για να διαμορφώσουν ένα ισχυρό και ελαστικό σχέδιο πλέγματος που μπορεί να αντισταθεί τις σκληρές καιρικές συνθήκες και τις τοποθετήσεις υψηλός-χρήσης.

2. Δυνατότητα προσέγγισης: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι μια από τις πιό προσιτές επιλογές περίφραξης διαθέσιμες. Χρησιμοποιείται συχνά ως οικονομικώς αποδοτική λύση για τις κατοικημένες, εμπορικές, και βιομηχανικές ιδιοκτησίες.

3. Ευελιξία: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων είναι μια εύκαμπτη επιλογή περίφραξης που μπορεί να προσαρμοστεί για να εγκαταστήσει ποικίλες εφαρμογές. Μπορεί να κοπεί εύκολα για να εγκαταστήσει οποιαδήποτε μέγεθος ή μορφή της ιδιοκτησίας, και μπορεί να ρυθμιστεί στο ύψος ή το μήκος όπως απαιτείται.

4. Χαμηλή συντήρηση: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων απαιτεί την ελάχιστη συντήρηση, που κάνει την μια κατάλληλη επιλογή για τους ιδιοκτήτες ακινήτου. Ο φράκτης μπορεί να καθαριστεί εύκολα με το σαπούνι και το νερό, και δεν απαιτεί ή.

5. Ασφάλεια: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων μπορεί να εξοπλιστεί με το καλώδιο ξυραφιών ή οδοντωτός - καλώδιο για να δημιουργήσει μια περίμετρο υψηλής ασφαλείας. Χρησιμοποιείται συχνά στις στρατιωτικές βάσεις, τις φυλακές, και άλλες ασφαλείς εγκαταστάσεις.

6. Διαφάνεια: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων παρέχει την καλή διαφάνεια, που κάνει την μια δημοφιλή επιλογή

Υψηλό γαλβανισμένο διαμάντι επιστρώματος ψευδάργυρου φράκτης συνδέσεων αλυσίδων 1 ίντσας

παράμετρος

Μέγεθος του γαλβανισμένου πλέγματος συνδέσεων αλυσίδων
Μέγεθος πλέγματος
Διάμετρος καλωδίων
Πλάτος
Μήκος
40mmx40mm (1,5»)
1.8mm--3.0mm


0.5m--4.0m


5m25m
50mmx50mm (2»)
1.8mm3.5mm
60mmx60mm (2,4»)
1.8mm4.0mm
80mmx80mm (3,15»)
2.5mm4.0mm
100mmx100mm (4»)
2.5mm4.0mm
Μέγεθος ντυμένου του PVC πλέγματος συνδέσεων αλυσίδων
Μέγεθος πλέγματος
Διάμετρος καλωδίων
Πλάτος
Μήκος
40mmx40mm (1,5»)
2.8mm--3.8mm


0.5m--4.0m


5m25m

 

Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων χρησιμοποιείται για ποικίλους λόγους λόγω της μεταβλητότητας, της διάρκειας, και της δυνατότητας προσέγγισής του. Εδώ είναι μερικές από τις πιό κοινές χρήσεις του φράκτη συνδέσεων αλυσίδων:

1. Όρια ιδιοκτησίας: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων χρησιμοποιείται συχνά στα όρια ιδιοκτησίας σημαδιών και παρέχει έναν σαφή χωρισμό μεταξύ δύο ιδιοτήτων.

2. Ασφάλεια: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια ασφαλή περίμετρο γύρω από μια ιδιοκτησία, που αποτρέπει την αναρμόδια πρόσβαση και που παρέχει ένα εμπόδιο ενάντια στους εισβολείς.

3. Μυστικότητα: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων μπορεί να προσαρμοστεί με slats ή τα ένθετα μυστικότητας για να δημιουργήσει μια πιό ιδιωτική περίφραξη, που παρέχει τη μυστικότητα για τις κατοικημένες ή εμπορικές ιδιοκτησίες.

4. Αθλητικοί τομείς: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων χρησιμοποιείται συνήθως για να εσωκλείσει τους αθλητικούς τομείς, όπως τα διαμάντια μπέιζ-μπώλ, τα γήπεδα ποδοσφαίρου, και τα γήπεδα αντισφαίρισης, για να αποτρέψει τις σφαίρες από την αναχώρηση του τομέα και για να παρέχει μια ασφαλή και ασφαλή περιοχή για τους παίκτες και τους θεατές.

5. Ζωικά συνημμένα: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων χρησιμοποιείται στα ζωικά συνημμένα για να κρατήσει τα ζώα περιλήφθεία και να τους αποτρέψει από τη διαφυγή ή την είσοδο των ανεπιθύμητων περιοχών.

6. Εργοτάξια οικοδομής: Ο φράκτης συνδέσεων αλυσίδων χρησιμοποιείται συχνά ως προσωρινό εμπόδιο γύρω από τα εργοτάξια οικοδομής για να αποτρέψει την αναρμόδια πρόσβαση και για να κρατήσει το δημόσιο χρηματοκιβώτιο.

Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 1

Φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων:
Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 2
Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 3
Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 4
Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 5
Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 6
Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 7

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. προϊόντων πλέγματος υλικού & καλωδίων Tailong Anping, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των φρακτών πλέγματος καλωδίων, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τους φράκτες συνδέσεων αλυσίδων, τους αγροτικούς φράκτες, τους προστατευτικούς φράκτες πλέγματος SNS, τους φράκτες πλαισίου, προσωρινούς φράκτες, 358 φράκτες υψηλής ασφαλείας, τους curvy ενωμένους στενά φράκτες πλέγματος, τους φράκτες φυλακών, τους φράκτες αερολιμένων, τους διακοσμητικούς φράκτες, τους φράκτες σιδήρου, τους φράκτες περιφραγμάτων, τους διπλούς φράκτες βρόχων και τους ευρο- φράκτες. Το Tailong παρέχει επίσης τους προμαχώνες Hesco, το ενισχύοντας πλέγμα, τα gabions, τα κλουβιά καταστημάτων και το διακοσμητικό πλέγμα καλωδίων. Το εργοστάσιό μας που βρίσκεται στη κομητεία Anping, η οποία καλείται «εγγενές έδαφος του πλέγματος καλωδίων» στην Κίνα. Το Tailong παρέχει υψηλό - ποιοτικοί φράκτες και σχετικά προϊόντα για ποικίλες εφαρμογές. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών τα προϊόντα καλής ποιότητας, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις άριστες υπηρεσίες. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο δρόμο, το σιδηρόδρομο, τον αερολιμένα, την περιοχή κατοικιών, το θαλάσσιο λιμένα, τον κήπο και άλλους τομείς. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία, το UK, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Κορέα και ούτω καθεξής. Για να μάθετε περισσότεροι για αυτό που μπορούμε να κάνουμε για σας, μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε μια καλή και μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με σας.

Η καυτή εμβύθιση γαλβάνισε την περιφράζοντας κορυφή συνδέσεων αλυσίδων 6ft με οδοντωτό - καλώδιο 8

 

FAQ


Q: Πότε μπορείτε να πάρετε την απάντηση;
Α: Μέσα σε 15 λεπτά αφότου παίρνουμε την έρευνά σας.

Q: Αυτό που παίρνετε προτού να αρχίσει οποιαδήποτε εργασία;
Α: Θα παράσχουμε σε ένα σχέδιο την αναφορά σας, έτσι μπορείτε να δείτε τι η νέα περίφραξή σας θα μοιάσει με.

Q: Είστε ένα πραγματικό εργοστάσιο; Ή μια εμπορική επιχείρηση;
Α: Έχουμε και το πραγματικό εργοστάσιο και το εμπορικό τμήμα, κυρίως προϊόντα και πωλούμε τα προϊόντα πλέγματος καλωδίων.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Γενικά 5-10 ημέρες εάν τα αγαθά είναι στο απόθεμα ή 15-20 ημέρες εάν όχι στο απόθεμα, και σύμφωνα με την ποσότητα αγοράζετε.

Q: Παρέχετε τα δείγματα; Είναι ελεύθερο;
Α: Ναι, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε το δείγμα χρεώνουμε δωρεάν αλλά το κόστος του φορτίου δεν συμπεριλαμβάνεται.

Q: Μπορώ να προσθέσω το λογότυπό μου στο προϊόν;
Α: Ναι. Σύμφωνα με το αίτημά σας.

Q: Μπορώ να έχω μια επίσκεψη στο εργοστάσιό σας πριν από τη διαταγή;
Α: Βέβαιος, ευπρόσδεκτος να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας. Ο διεθνής αερολιμένας Shijiazhuang και ο διεθνής αερολιμένας του Πεκίνου είναι πλησίον σε μας και μπορούμε να σας συναντήσουμε εδώ. Η κρατώντας υπηρεσία ξενοδοχείων είναι διαθέσιμη.

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα